torstai 6. toukokuuta 2010

Mietteitä.

     Olen pohtinut pitkään, miten  voisin tätä blogiani jollain tavoin uudistaa.   Tuntuu  sille, etten osaa kirjoittaa    ja luoda sellaiseksi, että se vetoaisi.
 Olen niin jotenkin huono tään tietotekniikan suhteen, etten osaa käyttää ja soveltaa kakkia ohjelmia joista sais luotua kaikkea kivaa   ja itseään  miellyttävää tähän blogiin.
 Pitää tässä alkaa mietti asioita joita voisi luoda  ja saada itseäänkin miellyttäväksi uusin ideoin.

6 kommenttia:

Anitta kirjoitti...

Blogisi on kyllä kaikinpuolin mukava lukea. Eräitä ajatuksia siitä miksi blogiasi ei juurikaan kommentoida:

-kommenttien valvonta. jotkut ei kommentoi kun ei tiedä tuleeko oma kommentti esille vai ei ja koska. Mulla on ainakin käynyt niin, että monet kommentit on jäänyt tulematta näkyviin. Sellaisiin blogeihin ei sitten enää halua kommentoida.

- tunnuksen käyttö. Minä en muista googlen tai muitakaan tunnuksia ulkoa, joten ne pitää etsiä jostain muistiinpanoista. Siksipä jää monesti kommentoimatta. Nytkin olin siivonnut pöytäni vieraiden varalta ja jouduin etsimään salasanamuistiinpanojani hetken aikaa.

- toisten blogien kommentointi. Kannattaa käydä blogilistaa läpi ajoittain ja kommentoida muiden blogeja. Siten uudet kävijät löytävät blogiisi. Sinulla on kyllä usein blogiosoitteessa virheitä ja siksi ei uudet löydä oikeaa blogia.

Nämä olivat sellaisia, joita on mun kohdalla tullut esille ja kommentointi jäänyt aika harvaksi.

Kirjailijatar kirjoitti...

Kiva, että jätit minulle kommentin, niin löysin tänne. Minäkään en osaa yhtään tätä tietotekniikkaa, mutta minulla on onneksi sellainen teknisesti suuntautunut mies, joka auttaa.

Jokke kirjoitti...

Joo, ei haluaisi käyttää kallista käsityöaikaa joidenkin tietokonekoodien näpyttelyyn, jos edes osaisi. Meillä päin oli tulossa työväenopistoon kurssi blogin perustamisesta, mutta se harmittvasti peruuntui.

KristiinaS kirjoitti...

Ihan samat sanat kirjoittaisin, mutta Anitta on jo kirjoittanut hyvin.

Sulla on täällä hyviä kuvia, niinkuin se yksinäinen kenkäkin, jota jo taisinkin kehua.

Oli mukava myssypäivä, kiitos kun olit paikalla.

villasukka kirjoitti...

Kiitokset suuret viestien kirjoittajille. Oikein mukavaa että annatte palautetta.
Minulla on tään tekniikan kanssa vaikeuksia ja olen yrittänyt etsiä ohjeita soveltamiseen, mutta en niitä aina löydä. Mitä enemmän alkaa sählää koneen kanssa, tuntuu sitten sitä sekaisemmaksi menevän. Syy on siinä, etten kaikkia nettien saloja oikein hallitse, mutta jospa ne ajan myötä aivoissa valkenesivat.
Tää bloggerikin välillä temppuilee, olen kuullut sen muiltakin nettaajilta.

villasukka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.